Telefonie met Firmtel

TC Plus is partner geworden van Firmtel. Logisch want telefonie én ICT komen steeds dichter bij elkaar te liggen.

Bereikbaarbeheid overal maar dan wel goed. Laat ons u vrijblijvend op de hoogte brengen van de grote voordelen van Firmtel.

Firmtel Mobile

FirmTel MOBILE biedt, net zoals andere mobiele aanbieders, verschillende ‘abonnementen’ voor spraak en data. Maar met een wezenlijk verschil: onze aansluitingen zijn dagelijks aan te sluiten en opzegbaar en onze bundels maandelijks aanpasbaar (opwaarts én neerwaarts). Dit is met recht flexibel en kostenbesparend!

Maar ook door andere innovaties, bent u met FirmTel MOBILE beter in staat om uw mobiele telecom van begin tot eind te beheersen, inclusief de daarbij behorende kosten.

Slimme gespreksroutering
De FirmTel MOBILE tarieven zijn voordeliger dan van concurrerende mobiele aanbieders. Dat komt omdat gesprekken waar mogelijk worden afgehandeld via VOIP. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Nationaal en vooral internationaal.

Alleen betalen voor écht verbruik
Veel aanbieders adviseren (onbeperkte) belbundels, die zelden optimaal worden gebruikt. Er wordt gewoonweg teveel betaald. Met FirmTel MOBILE, worden slechts kosten in rekening gebracht van diensten die u ook daadwerkelijk gebruikt. Uiteraard kunt u bel- en databundels dagelijks aan- of uitzetten. Bij FirmTel MOBILE zit u aan een bundel dus geen jaren vast!

 

Copyright © 2017 TC Plus Bedrijfsautomatisering. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.