Al jaren hebben wij een server bij de Heeg waar wij uw domeinen hosten. Daar zijn  we al die jaren ook heel veel tevreden over. Toch waren ze bij de Heeg niet tevreden en wilden meer en dus komt er meer.:

Smart SiteBuilder

Vanaf het begin van de ontwikkeling van de Smart SiteBuilder is het idee er geweest dat het product algemeen inzetbaar zou moeten zijn.

Sinds de lancering van het product is er hard gewerkt om dit mogelijk te maken.
De Smart SiteBuilder is inmiddels onder handen genomen en het resultaat is dat het nóg beter is geworden. De gemaakte websites zijn nu responsief, dit zijn websites die zich automatisch aanpassen aan het apparaat waar de website op wordt geopend. Het maakt hierbij niet uit of het om een smartphone, tablet of computer gaat.
Er zijn nu al meer dan 100 templates en 25 categorieën en er komen elke week weer nieuwe bij!
Vanaf juli kunt u Smart SiteBuilder via ons gaan gebruiken. 

Vanaf augustus is de mogelijkheid er om webshops te maken met de Smart SiteBuilder. Deze extra functie is vaak tegen extra kosten bij andere website builders maar bij ons niet! De prijs van de Smart SiteBuilder zal, per gebruikt account, niet meer dan 3,50 per maand bedragen. Om Sitebuilder te proberen kunt u een testaccounts aanvragen. Daar zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Blijf kijken op onze site om op de hoogte te blijven.

Webmail

cymbalta for pain
generic viagra usa
how to lose belly fat fast

Webmail is via onze domeinen altijd al beschikbaar geweest echter ook webmail is aan een update toe. Zo zijn er al verschillende updates geweest sinds de nieuwe webmail Open-Xchange is geïntroduceerd. Met de laatste update zal dit product beschikbaar zijn voor al onze klanten die een domein bij ons hosten!\n \n OX-webmail is nu volledig in HTML5 beschikbaar en er kan nu gebruik gemaakt worden van groupware. (Zakelijke gebruikers opgelet!) Met de OX-groupware kunt u gegevens delen met elkaar, bijvoorbeeld een gezamenlijke adressenlijst en agenda behoren nu tot de mogelijkheden. Hoe vaak is het wel voorgekomen dat agenda's niet synchroon met elkaar lopen waardoor er afspraken zijn misgelopen? Of het eindeloos zoeken naar een e-mail adres? Dat hoeft nu niet meer, we kunnen dat nu allemaal delen met elkaar. Het voordeel is dat het allemaal online te benaderen is, het maakt dus niet uit waar u bent. De OX-groupware kan 2 maanden lang gratis getest worden.\n \n In juni zal ook de Open-Xchange webmail tot uw beschikking staan. Er zullen twee versies van de OX-webmail zijn: een standaard versie (gratis) en een extended versie (betaald).\n Straks kunt u ook genieten van de voordelen van Open-Xchange! De kosten van de betaalde versie moet nog even op zich laten wachten.

 

Copyright © 2017 TC Plus Bedrijfsautomatisering. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.