medicine order online
tamiflu 75 mg
buy tadalafil
atorvastatin 10 mg
generic crestor
lisinopril 10 mg tablet
zyban cost
uusi potenssilääke
best over the counter weight loss pills
order levitra online cheap
bupropion hcl 150mg
collaboration cloud services
serious weight loss pills
seroquel generic
buy sildenafil citrate 100mg
project planning steps
sildenafil tablets 100mg
viagra non prescription

Natuurlijk doen we dat echter voor veel bedrijven is dat net te veel van het goede! Organisaties met enkele c's hebben niet dagelijks of wekelijks onderhoud nodig. U kent ons, wij kennen u.\nWanneer u belt staan we altijd zo snel mogelijk op de stoep. We zijn service-gericht, willen ook altijd zo snel mogelijk oplossingen kunnen bieden. Service in de ICT kost geld. Veel geld soms. Wij willen u daarin tegemoet komen door een contract aan te bieden in de vorm van een ‘knipkaart’. De kaart blijft maximaal twee jaar geldig en is niet inwisselbaar.

U koopt bij ons tien uren inclusief voorrijdkosten in tegen een gereduceerd tarief. Verrichtte werkzaamheden worden per kwartier af getekend op uw ‘knipkaart’ en we komen binnen 8 werkuren. Is de kaart (bijna) vol dan kunt u een nieuwe aanschaffen. Wij gaan uit van gemiddelden en willen u belonen voor geschonken vertrouwen. In deze kaart is rekening gehouden met voorrijdkosten!.

\nAls u dit voordeel wilt hebben:\nMail naam, adres en postcode, woonplaats en welke kaart u wilt aanschaffen naar\nThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Copyright © 2017 TC Plus Bedrijfsautomatisering. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.