online task manager
medication vytorin
overnight shipping cialis

Whueeee echt? Help geef me gauw een ander besturingssysteem, Windows 8 8,1 of nog Windows 7. Voor minimaal 100 euro bent u gered. Maar waarvan? Bent u nu dan wel veilig als u één van deze besturingssystemen op uw PC heeft staan. Medio maart was het nog raak op marktplaats een vele shops daaraan gekoppeld. Een vervelende worm die uw bankgegevens naar illegale lieden wist te sluizen om vervolgens geld van uw bankrekening te halen. De media roeptoeterden schande en de software gigant Microsoft beterschap, want ja het betrof inderdaad ALLE besturingssystemen. Alle besturingssystemen behalve Linux en Apple OS (wat een linux derifaat is.) 

Onlangs in het hele traject van Windows XP heb ik een aantal gebruikers geadviseerd om over te stappen op Ubuntu (Linux) aangezien ze geen dwingende windowsapplicaties gebruikten. Alles wordt steeds meer online. Google agenda, docs enz. werkt immers gewoon via een browser, en ja Firefox of Google Chrome draaien ook op Linux.

Het is zelfs zo dat als u dat zou willen Microsoft Office te installeren valt op een Linux Systeem, maar waarom zou u dat doen als Libre Office gewoon standaard al geinstalleerd staat. U zult verbaasd zijn over de gigantische hoeveelheid software die ontwikkeld is voor dit besturingssysteem. Maakt u gebruik van Remote Desktop? Voor linux geen enkel probleem.

Wilt u het eens proberen? Vraag ons maar om advies eventueel installeren we Linux naast uw bestaande Windows XP zodat u als dat nodig is nog bij uw oude vertrouwde software kunt. Maar grote kans dat u na een paar weken al helemaal niet meer naar Windows wenst te kijken. Het is snel en zeer robuust.

Copyright © 2017 TC Plus Bedrijfsautomatisering. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.